top of page

анотация и представяне

Няколко години след тишината на всяко едно от моите падания, намирам думите си с остър връх там, където дори не съм и предполагал, че ще бъда. Днес джобовете ми са препълнени с кал, разочарования и още много от всички онези неща, които ти бях казвал, без дори да говоря. Днес очите ми са същите. Аз не.
 

•••••
 

Две години след първото споделяне и вдъхновен от едноименният стих "Очите", днес отново споделям от думите си върху стените, с отпечатъците на моите продължения, като това ще бъде материализирано под формата на 10, изцяло колекционерски, крайно лимитирани принтове с настоящият дизайн, които силно вярвам, че ще достигнат до своите правилни места, стени и очи.
 

Изданието на принта е дигитално отпечатано върху специална, матова хартия и е създадено чрез личният ми, индивидуален типографски стил, изразяване и усещане.

Отпечатани са само 10 колекционерски копия в размер А3 (* и 10 по-малки с размер A4) които се доставят в рамките на 10 дни (* от датата на поръчка), прилежно опаковани в ръчно изработен от рециклиран картон тубус за плакати, предпазващ намачкването, заедно с няколко колекционерски стикера.
 

Изданието е с изцяло колекционерска стойност, като с всеки закупен принт, Вие подкрепяте всяко нещо, което правя или изразявам, под една или друга форма. Благодаря Ви.
 

🐙

"Очите" лимитиран, колекционерски принт с думи на NEGATIVUT

10,00 лв.Price
 • Заглавие: "Очите"
  Автор: NEGATIVUT
  Дизайн и типография: NEGATIVUT
  Формат: A3 (29.7 x 42 см) или A4 (21 x 29.7 см)
  Цвят: пълноцветен
  Хартия: хром/мат
  Печат: "Малката, домашна работилница", град Българово
  Издава: Независимо издателство "Стенопис", @2023-та година, София

  Думите на стиха и дизайна са изразени на 21 април, 2021-ва година.

Може да харесате