top of page

анотация и книжно представяне

 

Това което мога да кажа за тази книга е, че тя е парченце от душата ми, което откъснах за да предоставя на читателите си малка част от своята история.

„Знам, че няма да прочетеш това“ е проект над който съм работила цели пет години, като всяко едно произведение в него разказва за различна част от живота ми, любовта ми и начина по който виждам света. Заедно, събрани и подредени по този начин, всички стихотворения разказват историята на моя живот, историята на едно порастване и прераждане – чиста и искрена, както не съм я разказвала до този момент. Книгата беше написана с адски много любов, за да се чете от един човек, но днес мога да кажа, че тази поезия вътре е посветена на мен и съм безкрайно щастлива, че ще достигне до повече хора.

Приятно четене! 🖤

"Знам, че няма да прочетеш това" дебютната поетична книга на Владимира Алексиева

12,00 лв.Price
Only 1 left in stock
  • Прегръщаме бурните ветрове на февруари с още по-бушуващите емоции измежду страниците на "Знам, че няма да прочетеш това", в дебютната поетична книга на прекрасната Владимира Алексиева (@vladimiraspoetry_), чиято изповед от днес носи кориците на тъмно червеното.

    Една изключително остра, първична и най-вече искрена история, разказана чрез силата на думите, поезията и любовта. Книга която не само е останала в очакване още от 2019-та година, а е събрала между страниците си истинските чувства на младата авторка още от този период. Така както само любовта може да говори.

Може да харесате